Jump to content

Welcome!


Wade
 Share

Recommended Posts

7 hours ago, Wade said:

Hi Jon and welcome to the forum. It is great that you have joined us and hopefully we can help you with ideas and encouragement.

Where do you live and what kinds of BBQ/smoking (if any) have you been doing up to now?

Cheers

Wade

Thanks Wade

i live In a village in East Yorkshire 

I like American bbq smoked a few brisket, pork butt and ribs on my Weber Smokey mountain 

Also use Weber kettle and gas Weber spirit 

I am looking at trying Brazilian churrasco this year 

Cheers Jon 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Dňa 4. 1. 2019 o 11:21 Brent povedal:

Ahojte všetci, mám problém vyfajčiť posledné dve dávky lososa. Včera ukončené údenie na 2 stranách, údenie nad bukom/dubom 8 hodín, vo vnútri grilu na udiareň (typ Kamado) veľmi mokro s domácim generátorom dymu. Mám vnútri ventilátor, ale nemyslím si, že je dostatočne výkonný a podľa toho, čo som tu čítal, je v nesprávnej polohe. Losos má na vrchu štipľavú chuť, ale po odstránení vrchov je to v poriadku. Použil som to len v teplejšom počasí, keď to bolo úplne v poriadku. Myslíte si, že je to problém ventilátora, ktorý dostatočne rýchlo nepohybuje. Za posledných 10 rokov som fajčil pomocou starej skrine a truhlicovej mrazničky a nikdy som nemal tento problém.

blog-udiaren-gosmoke-6-e1618921506205.jp

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...